Editor’s Pick Awards 2018 – Dit waren de beste producten van 2018!

Aan welke gadgets zouden onze reviewers moeiteloos hun spaargeld uitgeven? Dat zijn de gadgets die de Editor’s Pick Award van ons ontvangen. Iedere redacteur heeft één product uit 2018 mogen kiezen om deze award te ontvangen.

Albert – DJI Osmo Pocket

DJI Osmo Pocket. Zonder twijfel de leukste en handigste camera die ik de afgelopen jaren heb mogen testen. Een voorwaarde voor de Editor’s Pick is dat ik m zelf zou kopen. Dat heb ik direct na de eerste testdag gedaan en nog geen enkele spijt. De accessoires zijn nog niet te koop en de software is beta. Maar iedereen die mijn filmpjes ziet, wil er ook direct een kopen. De prijs van 350 Euro is ook enorm scherp. De GoPro Hero7 is voor mij wel de directe runner up. Ook deze camera heb ik getest en gekocht. De stabilisatie is enorm goed geworden. Met een ultra dunne haarlengte voorsprong wint de DJI Osmo Pocket de Editors Pick van de Hero7. Feit blijft wel als ik maar 1 camera zou mogen meenemen op reis, dan is het de Hero7.

Rajesh – Teufel Ultima 40 mk3

De Teufel Ultima 40 mk3. Een set speakers met een zeer mooie ‘bang for buck’-ratio die eigenlijk alles goed doet en voor een brede groep consumenten geschikt is voor een brede toepassing. Muziek, gamen, film/series, de Teufel lijkt niet teleur te kunnen stellen. Ik kan deze set zonder enige moeite aan iedereen aanraden. Weinig producten wekken na een tijdje nog echt verheugenis bij me op. Deze set is een van de uitzonderingen.

Peter – Minix Neo U9-H

De Minix Neo U9-H heeft me positief verrast door zijn enorme werksnelheid. Full HD en ook zelf 4K films en zelfs kijken zonder storingen of kleine interrupties gewoon via WiFi is prima mogelijk! Dit had ik van te voren niet verwacht. De box is makkelijk in gebruikt en werkt erg logisch.

Minix Neo U9-H

Jeroen – Philips Sonicare for Kids Connected

Tandenpoetsen met de allerkleinsten onder ons is lastig. Veel gezeur, altijd met frisse tegenzin en altijd napoetsen. Philips helpt ouders met de Sonicare for Kids Connected. Dankzij de bluetooth verbinding met de app is tandenpoetsen leuk, leerzaam en voldoet het aan de juiste tijd en poetswijze. Zien is geloven!

Roelof – Dyson Pure Hot+Cool Link HP04

Hij staat al een winter lang op mijn bureautje, de Dyson Pure Hot+Cool Link HP04. Een Dyson Air Multiplier met de mogelijkheid tot verwarmen en achteruit blazen. Bovendien zuivert hij de lucht. En ja, dan ga je pas echt gezond 2019 in… qua werkklimaat!

Dennis – Netgear Orbi Pro

Binnen ons kantoor heb ik de Netgear Orbi Pro getest. Hoewel het systeem nog geen ‘echt’ mesh netwerk is, is het bereik en de snelheid fantastisch. Bovendien kun je een gastennetwerk veel professioneler inrichten. Hoewel dit misschien niet allemaal even innovatief klinkt, zit de kracht van Orbi Pro in het feit dat je hier echt geen ICT’er voor hoeft in te huren. Iedereen met een heel klein beetje kennis van WiFi richt dit systeem moeiteloos in. Zelfs op dit moment internet ik via de Netgear Orbi pro. Topspul!

Arjan – Huawei Mate20 Pro

Normaal zijn het de smartphones die ik een innovator award geef, maar dit jaar kies ik toch voor de editor’s pick. Omdat het toestel dat ik kies niet zo zeer innoveert, maar op alle gebieden wel enorm goed is. De Huawei toestellen zijn voor mij al ruim 2 jaar de camera’s waarmee ik vrijwel al mijn beeldmateriaal voor GadgetGear.nl produceer, en wat is de Mate20 pro dan ook nog eens snel. Ja, dit product koop ik met alle plezier en met vol vertrouwen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.