Over GadgetGear.nl

Mailinglist voor PR Professionals

Wil jij up to date blijven met wat leeft binnen de redactie? Schrijf je dan in op onze mailinglist. We beloven niet vaker te mailen dan nodig. Zo blijven we relevant.

Nederlands snelst groeiende games en gadgets review website

GadgetGear.nl is Nederlands snelst groeiende games en gadgets review website, waar je de altijd de beste blogs vindt. Met ruim voldoende aandacht voor mobiele telefoons, navigatiesystemen, apps, films en andere vormen van personal entertainment. Behalve gadgets en games is GadgetGear ook thuis is zogenaamde koken & wonen gadgets: alle slimme oplossingen voor thuis, in de keuken, de tuin en alles wat met wonen te maken heeft. Blader eens door onze tabs, de nieuws en review artikelen om GadgetGear te ervaren. Heb je vragen, suggesties of leuke opmerkingen dan horen wij dit graag!

De GadgetGear Reviews

Met grote regelmaat publiceert de redactie GadgetGear.nl product reviews. Negatieve scores komen weinig voor doordat we bij GadgetGear een voorselectie houden. Producten waarvan we op voorhand weinig goeds verwachten, krijgen dan ook geen aandacht. Onze tijd is schaars, dus die besteden we graag aan leuke producten.

Geschiedenis van GadgetGear

De eerste aanzet voor GadgetGear ontstond in de zomer van 2010 onder de naam TheGadgeteers.nl. Deze site werd gestart door Arjan Olsder en Rutger de Ruiter. Waarbij Arjan de hoofdredactie vormde. Diverse vrijwilligers sloten zich aan om de site van dagelijks nieuws te voorzien.

Op 27 April 2011 lanceerden Arjan en Rutger de nieuwe naam GadgetGear.nl. Makkelijker te onthouden, ook voor de vele internationale contacten die we toen -en nog steeds- onderhouden.

Het Team van GadgetGear

Arjan Olsder – Hoofdredacteur

Roelof van Doorn – Algemeen redactielid
Albert Zeeman – Redactie gadgets
Kevin Krechting – Redactie games
Jack Spoor – Redactie hardware
Jeroen Rottier – Redactie gadgets, koken & wonen
Bas van Wijngaarden – Redactie gadgets, koken & wonen
Roy Christiani – Redactie games, gereedschap
Peter Willemse – Redactie outdoor – Organisatie DeBesteBBQ.nl

Persberichten mogen verzonden worden aan redactie@gadgetgear.nl.