GadgetGear.nl
Over GadgetGear.nl

Over GadgetGear.nl

Nederlands snelst groeiende games en gadgets review website

GadgetGear.nl is Nederlands snelst groeiende games en gadgets review website, waar je de altijd de beste blogs vindt. Met ruim voldoende aandacht voor mobiele telefoons, navigatiesystemen, apps, films en andere vormen van personal entertainment. Behalve gadgets en games is GadgetGear ook thuis is zogenaamde koken & wonen gadgets: alle slimme oplossingen voor thuis, in de keuken, de tuin en alles wat met wonen te maken heeft. Blader eens door onze tabs, de nieuws en review artikelen om GadgetGear te ervaren. Heb je vragen, suggesties of leuke opmerkingen dan horen wij dit graag!

De GadgetGear Reviews

Met grote regelmaat publiceert de redactie GadgetGear.nl product reviews. Negatieve scores komen weinig voor doordat we bij GadgetGear een voorselectie houden. Producten waarvan we op voorhand weinig goeds verwachten, krijgen dan ook geen aandacht. Onze tijd is schaars, dus die besteden we graag aan leuke producten.

Onze reviews worden onder anderen gebruikt door:

 • Testfreaks.nl
 • Kelkoo.nl
 • Sandberg.it
 • En vele anderen

Geschiedenis van GadgetGear

De eerste aanzet voor GadgetGear ontstond in de zomer van 2010 onder de naam TheGadgeteers.nl. Deze site werd gestart door Arjan Olsder en Rutger de Ruiter. Waarbij Arjan de hoofdredactie vormde. Diverse vrijwilligers sloten zich aan om de site van dagelijks nieuws te voorzien.

Op 27 April 2011 lanceerden Arjan en Rutger de nieuwe naam GadgetGear.nl. Makkelijker te onthouden, ook voor de vele internationale contacten die we toen -en nog steeds- onderhouden.

Het Team van GadgetGear

Arjan Olsder – Hoofdredactie

Roelof van Doorn – Algemeen redactielid
Albert Zeeman – Redactie gadgets
Kevin Krechting – Redactie games
Jack Spoor – Redactie hardware
Jeroen Andreasen – Redactie gadgets, koken & wonen
Bas van Wijngaarden – Redactie gadgets, koken & wonen
Roy Christiani – Redactie games, gereedschap
Peter Willemse – Redactie Outdoor & fishing

Persberichten mogen verzonden worden aan redactie@gadgetgear.nl.

1 reactie

 • geachte, ik ben hopeloos op zoek naar een externe media speler die mijn 3D (!) bestanden kan afspelen op mijn S-UHD samsung TV
  de bestanden zijn ge-edit met cyberlink powerdirector in 3D MVC m2ts ( 25 fps )

  ik heb zonder resultaat al de Dune, Eminent en Medi8er getest

  ik dacht aan Zidoo of Himedia of ander ??

  kunt u mij helpen, dank u

Zeeman Albert

Albert is gecertificeerd marketeer en innovatie verslaafd. Zo'n beetje elk product met een stekker of batterij moet wel door zijn handen. Klopt het design, wat is het verhaal er achter en wie heeft er wat aan?
Albert reviewed producten sinds 1996. Sinds 2002 struint Albert internationale beurzen af op zoek naar nieuwe producten en trends in consumenten electronica.

Als marketing en innovatie specialist helpt Albert bedrijven te innoveren en te vernieuwen. Meer info over Albert als marketing specialist en trendwatcher op www.id-tank.com.

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.