Editor’s Pick Award, de beste producten van 2017

Pas als het jaar echt over is, introduceren wij traditioneel onze awards. In dit geval onze award voor het beste product van 2017. Het product waarvan onze redactieleden zeggen er zo blij van te worden, dat ze het zelf zouden aanschaffen (en vaak ook gedaan hebben). Dit is het beste van het beste van 2017.

Bas van Wijngaarden: JBL Flip 4 Speaker

Hands down de JBL Flip 4. Een mooie nette bluetooth speaker van JBL. Door de redacteur de meest gebruikte gadget van 2017, goed geluid, goede accuduur en waterdicht. Door zijn formaat altijd makkelijk mee te nemen en als je er meerdere hebt te koppelen in party of stereo mode. Brouwkwaliteit is uitmuntend ook na intensief gebruik ziet de JBL Flip 4 er uit als nieuw.

JBL heeft een behoorlijke line-up van bluetooth speakers en de Flip 4 is ondanks zijn formaat wat mij betreft een echte topper. Een stylish device en iedereen die hem hoort en ziet is danig onder de indruk.

Michiel Schuur: Sony HT-MT500 Soundbar

Voordat ik deze Sony HT-MT500 in handen kreeg was altijd enigszins sceptisch over het compacte soundbar-genre. Vaak is het geluid hol of schel en dikwijls is de subwoofer overpowered om het gebrek aan punch van de hoofdunit op te vangen. Met deze Sony HT-MT500 is dit gebruikelijke probleem uitstekend opgelost. Zowel de hoofdunit als de subwoofer hebben ruimschoots voldoende power. Wil jij toch nét wat meer of minder lage tonen? Dan pas je dit gemakkelijk met een druk op de knop in. Het geluid is door de nodige audio-verwerkingssoftware zoals Clear-Audio+ en de ondersteuning voor audiostreams voor audiofielen in de vorm van Hi-Res audio héél erg goed.

Albert Zeeman: Zeeq anti-snurk kussen

Misschien wel de moeilijkste keuze van de afgelopen jaren: mijn Editor’s Pick. Een aantal producten die ik heb gereviewd heb ik ook aangeschaft omdat ze gewoon perfect werken. Zo is er de LaCie Lacie d2 Thunderbolt 3 als razendsnelle externe harde schijf voor al mijn video projecten, maar ook de DJI Spark waar ik toch van ben gaan houden nadat ik de controller ook ben gaan gebruiken. De NixPlay Cloud Frame staat de hele dag foto’s van Facebook met het gezin te delen. Maar dé gadget waar het hele gezin plezier van heeft en die ik elke snurker kan aanraden is het ZEEQ anti snurk kussen. De interface van de app is eigenwijs en eigenlijk niet echt fraai, maar alle informatie van mijn slaap kan ik aflezen. Wanneer was ik in diepe slaap, wanneer draaide ik me om en vooral hoeveel decibel produceer ik ‘s nachts en hoe vaak greep het kussen met trilfunctie in om mij lichtjes wakker te maken. Zo stopt het snurken en je merkt er niets van. Zelfs op vakanties gaat het ZEEQ anti-snurk kussen mee, anders mag ik thuis blijven aldus het gezin en partner.

Roelof van Doorn – Samsung Galaxy S8

Ik heb sinds kort een Samsung Galaxy S8. Samsung laat met dit toestel opnieuw zien dat het de marktleider is als het gaat om innovatie. Om de toon zetten. Om te zorgen dat anderen netjes volgen. Top design, top display, top camera en een prima accuduur. Oké, als upgrade vanaf een Samsung Galaxy S7 valt het allemaal nog wel mee, maar ik kom van de Galaxy S6 en dan is de S8 een wondertje.

Jeroen Andreasen: Acer Aspire V17 Nitro Black Edition

Mijn editors pick gaat naar het apparaat waar ik het meeste plezier van heb beleefd in de weken testperiode, dat is voor mij de Acer Aspire V17 Nitro Black Edition. Een plaatje van een 17 inch laptop, met een enorm kracht, snelheid. Zeer geschikt om zwaardere games mee te spelen, maar ‘black’ genoeg om door te gaan als bureau en werklaptop. Alles erop en eraan om te gebruiken als dagelijkse werk pc en ideaal voor ontspanning zoals high quality films kijken, gamen, fotobewerken, etc, etc.

Kevin Krechting: Razer Man O’War

Als ik zou moeten kiezen dan kies is by far de Razer Man O’War. De constructie, het ongelooflijke comfort, en de bizarre bass, al dit maakt dat deze headset de beste is die ik getest heb. Zeker het geld waard en ook nog is veelzijdig te gebruiken.

Peter Willemse – Philips Powerpro FC9932/09 stofzuiger

De stofzuiger combineert een futuristische look met een degelijke ‘feel’. Over de LED verlichting op het mondstuk had ik in eerste instantie mijn bedenkingen. Leuke feature, maar is dat nou nodig?Maar ik kan met zekerheid zeggen dat het van toegevoegde waarde is om zodoende de vloer echt mega schoon te krijgen.

Ook voor mensen met bijvoorbeeld een stofallergie is deze stofzuiger een uitkomst, eindelijk een zuiger die een tapijt goed aankan. De stofzuiger heeft in vergelijking met andere modellen en concurrenten in dezelfde prijscategorie een grotere stofopvang capaciteit van 2,2 liter en een wat langere snoerlengte van 8 meter. Allemaal details die mijn inziens de Philips Powerpro FC9932/09 tot een echte winnaar maken.

Arjan Olsder: OnePlus 5T Android Smartphone

A whole lot of bang for your buck, dat is de OnePlus 5T. Mijn eerste kennismaking viel tegen. Ik had een exemplaar dat binnen 5 uur de accu leeg trok. Inmiddels twee andere exemplaren getest en die geven een heel ander beeld. Met een dikke 8GB aan werkgeheugen, een dikke 128GB aan opslagruimte en de razendsnelle Qualcomm Snapdragon 835 koop je een vlaggenschip voor weinig. Het enige dat nog mist is optische beeldstabilisatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.