Logo GadgetGear.nl
Foto van Arjan Olsder
Arjan Olsder

Adverteren op en via GadgetGear.nl

Verdienmodellen en onafhankelijkheid zijn altijd een spanningsmodel. Op deze pagina zetten wij graag de mogelijkheden uiteen, maar willen we ook onderstrepen hoe belangrijk redactionele onafhankelijkheid is.

Bannering

Bannering is compleet uitbesteedt. Je kunt advertenties richten via Google Adwords of een package afnemen bij WebAds.

Reviews met een deadline

GadgetGear werkt met voornamelijk vrijwilligers. Wil je een review op een bepaald moment live hebben, is het mogelijk om reviewuren in te kopen. Dan ben je zeker dat een review op tijd klaar is en ben je ook zeker dat je inzage krijgt vooraf. Let wel, je krijgt geen invloed op de mening van de reviewer. Is een product een slecht product, dan blijft het een slecht product. Betrouwbaarheid richting onze bezoekers is voor ons van groot belang. Wij helpen de bezoeker immers bepalen waar het spaargeld aan wordt besteedt. Dat vertrouwen willen we niet schaden.

Facebook 50/50

Jouw review of nieuws presenteren naar duizenden Facebook gebruikers vanaf ons onafhankelijke medium? Dit is mogelijk met ons Facebook 50/50 programma. Misschien wel het meest transparante advertentiemodel dat we kunnen aanbieden.

Dit model is bij het gros van de merken favoriet. Zeker wanneer we de advertentie inzetten op een geplaatste review. Facebook gebruikers ervaren de reviews als voorgestelde content door Facebook. Hierdoor werkt het model niet alleen goed voor merk- en productbekendheid, maar helpt het ook het vertrouwen in het merk en product te vergroten.

De naam 50/50 is gebaseerd op de manier waarmee we met Facebook werken. Jij bepaald het budget (minimaal €100). Van dit budget investeren wij 50% in jouw advertentie. We laten de advertentie net zo lang draaien tot het budget op is. Er zit geen maximum en natuurlijk is het mogelijk om deze actie na verloop van tijd te herhalen.

Natuurlijk is dit model ook mogelijk binnen andere sociale media.

Drukwerk (stickers)

Wil jij onze awards, logo’s of quotes op verpakkingen plaatsen? Dan vragen we een vrijwillige bijdrage. Jij mag als fabrikant zelf aangeven wat het je waard is en wij leveren alle bronmateriaal als .eps vector aan.

Takeover

GadgetGear.nl een bepaalde periode volledig in het teken van jouw product of dienst? Dit kan met de GadgetGear Takeover. Voor €750 per week krijg jij alle bannerposities en de achtergrond van de site.