GadgetGear Editor’s Pick

Met de innovatie awards belonen we bedrijven die enorme sprongen weten te maken als het gaat om productontwikkeling. Met de Editor’s Pick kijken we diep in ons hart. Welk product was het waar wij ons zakgeld met veel plezier aan hebben uitgegeven?

Roelof van Doorn – Het leven van een gadget reviewer gaat niet over rozen en vraagt soms een flinke shot cafeïne. Op de redactie hebben we dit jaar met twee mooie machines mogen werken. De Philips Saeco GranBaristo (HD8966) die werkt op bonen en de DeLonghi Nespresso Lattissima Pro. Hoewel mijn smaakvoorkeur voor de dagelijkse bak verse koffie naar de Saeco gaat (je kunt immers zelf de boon bepalen), wint de Nespresso het toch op vorm en functie. Het is de eerste Nespresso waar je ook theewater uit een apart kanaal kunt tappen of een beker warme melk uit kunt laten stromen. Laat dat laatste nou net de ideale basis zijn voor een warme kop chocomel. En ja, het is de eerste melkstomer die niet veel lawaai maakt en gewoon de vaatwasser in kan. Inmiddels staat er ook één bij mij thuis.

Nespresso-Lattissima-Pro-Bediening

Arjan Olsder – Er zijn weinig producten waar ik echt iedere dag mee werk. Vorig jaar koos ik om die reden voor Adobe’s Creative Cloud. Dit jaar is het een gadget die mijn leven comfortabeler maakt en over mijn gezin waakt. Ik heb het over de slimme thermostaat en bijbehorende rookmelders van Nest. Hoewel Nest niet in staat is om multi-zone te verwarmen zoals de Honeywell Evo dit doet, is de integratie met de rookmelders, met LifX lampen, met de UP24 van Jawbone en natuurlijk alle andere IFTTT connected gadgets een verrijking voor mijn leven geworden. De Nest is het centrum van de domotica hier in huis en dat zal nog lang zo blijven.

Nest-Update

Albert Zeeman – Natuurlijk gebruik ik als Mac gebruiker een iPhone voor alle communicatie en apps. Maar op reis naar beurzen of in de bergen heb ik een telefoon nodig met meer ‘ausdauer’. De Sony Xperia Z3 compact is nagenoeg net zo lekker compact als de iPhone5, maar met alle voordelen van de beste Android telefoons en als unicum een accu die echt twee dagen meegaat. Wanneer ik het accu gebruik tot een minimum beperk is zelfs vier dagen met deze moderne smartphone mogelijk. Ongekend een heerlijk op reis. De top camera heeft al heel wat gadgetbeursnieuws vastgelegd..

Xperia_Z3_Compact_White_Group

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.