GadgetGear Editor’s Pick 2013

Gister lazen jullie al over de meest innovatieve gadgets van 2013. Logisch dat we ze vandaag opvolgen met dé must-have gadgets van 2013. Gadgets die zoveel aan het leven van onze redactieleden toevoegen, dat ze niet meer zonder willen.

Roelof van Doorn – Er zijn van die gadgets waar je zelf zonder moeite de portemonnee voor trekt. Samen met Arjan werkte ik aan de review van de Sonos Play:1. Een speaker die de hele Sonos beleving niet alleen goedkoper maakt, maar ook spannender. Zo kun je ze aan de PlayBar van Sonos koppelen voor een surround set. Of gewoon twee in stereo schakelen. Hoewel de PlayBar nog op mijn verlanglijstje staat, ben ik al heel blij met de twee Play:1’s die mijn appartement met muziek vullen.

Sonos PLAY1 Moodshot

Albert Zeeman – WD heeft met de Passport serie fraaie, betaalbare mobiele harde schijven op de markt gebracht. Echter de MyBook DUO Thunderbolt is voor mij als Mac gebruiker en video editor onmisbaar. De 8TB extra schijfruimte werkt naadloos met mijn systeem. Dankzij Thunderbolt en de prestaties van dit externe opslag systeem is FCPX video bewerking mogelijk op een externe schijf.

WD-MyBook-DUO-Thunderbolt

Arjan Olsder – Dagelijks tweak ik de websites van GadgetGear.nl en Entert1.nl. Daarnaast ben ik een enthousiaste hobbyfotograaf. De Creative Cloud licenties van Adobe liggen zo nu en dan wel onder vuur, maar ik kan me geen leven zonder Photoshop en Dreamweaver voorstellen. Je kunt het doosje dan wel niet meer in de hand houden, maar CC blijft een ijzersterke aanvulling op de vele foto & videogadgets die we hier presenteren.

Adobe-Photoshop-CC

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.