Picture of Dennis van Dijk
Dennis van Dijk

Gadget tips voor Valentijn

Natuurlijk kun je weer een bosje bloemen kopen, een kaart schrijven of die ene leuke jurk voor haar kopen. Wil je jouw liefde met een leuke gadget verwennen, dan hebben we hier wat Valentijn-rode tips voor je ;-).

Natuurlijk kun je jouw liefde verwennen met de koffie van Nespresso uit een Valentijn-rode Pixie koffiezetter. Nespresso biedt deze machine aan voor €149. We hebben de Pixie helaas niet getest, maar wel de Nespresso U. Voor €21 heb je daar een leuke set Pixie kopjes bij.

Ook Playstation draagt bij aan het feest van de liefde. Het is dan ook niet voor niets dat Sony verwacht dat je het lekkerste knalt op een rode Playstation 3 ;-).

PS3 Rood

Ben je gek van foto’s? Wat denk je dan van de nieuwe Nikon 1 S1 systeemcamera. Dé nieuwste camera uit de stal van Nikon, verkrijgbaar in het rood en met ingebouwde flitser. Wat wil je nog meer.

Nikon 1 S1 Rood Front

Hij is niet rood, maar behoort wel tot de beste eReaders die er momenteel te krijgen zijn. We hebben het over de nieuwe Glo van Kobo. De eerste eReader van Kobo met niet alleen een mooi contrastrijk display, maar ook met een verlicht display. Handig om onder alle omstandigheden te kunnen blijven lezen.

Kobo Glo MicroSD

Voor de echte avonturiers hebben we ook een camera die helemaal in valentijnsfeer is. Het gaat om de WG-10 van Pentax. Een camera die tegen een stootje kan en ook nog waterdicht is. Ideaal voor tijdens het zwemmen.

Pentax WG-10 Rood

Zoek je meer iets voor een mobiele gamer? Ook dan is er iets in valentijnskleuren te vinden.  Nintendo kwam afgelopen jaar namelijk met de rode variant van de 3DS.

Nintendo 3DS Blauw, Rood Open

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.