Telecom operator Robin Mobile stuurde ons afgelopen maand een aantal tips om je smartphone het barre winterweer door te laten komen. Natuurlijk nemen we daar graag een aantal van over en je krijgt van ons nog wat extra tips mee.

Ze zijn enorm populair, handschoenen waarmee het scherm van je smartphone te bedienen is. De meeste stoffen versies zijn aan de gladde kant. Neem dus een handschoen die in de palm en bij minimaal drie vingers voorzien is van anti-slip materiaal. Wil je helemaal veilig werken in de winter, koop dan ook een hoesje voor je smartphone die voldoende beschermd tijdens een val.

Accu’s van smartphones hebben flink te leiden in de kou met als effect dat ze sneller leeg zijn. Houdt je smartphone in de binnenzak van jouw jas. Zo blijft deze lekker op temperatuur.

Wissel je tussen koud en warm, kan condens ontstaan in jouw smartphone. Zeker als jouw smartphone lucht/waterdicht is. Doe dus een klepje open om te voorkomen dat je last krijgt van vochtschade (of in ieder geval dat die irritante stickers rood kleuren).

Fijne winter!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.