GadgetGear.nl

Playstation 3 verkrijgbaar in de Nederlandse driekleur

Onlangs wisten we al te melden dat Sony met een rode en blauwe uitvoering van de Playstation 3 zou komen. Nu, daags na de bekendmaking dat Beatrix zal aftreden (eindelijk tijd om te gamen) kondigt Sony aan dat de Playstation 3 in de drie kleuren van de Nederlandse vlag verkocht gaat worden.

PS3 Rood

In Nederland zullen we dus niet alleen de rode en de blauwe uitvoering kunnen kopen, maar natuurlijk ook gewoon de witte. Alle drie de consoles krijgen een 500GB harddrive mee en een set van twee DualShock controllers.

PS3 Blauw

Beschikbaarheid

Op 30 januari verschijnt de witte PS3 in de Nederlandse schappen. De rode en blauwe uitvoeringen volgen op 20 februari. Een PS3 gaat dan €299 kosten.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten