Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Review: Breaking Bad – Final Season (Blu-Ray/DVD)

Komende woensdag ligt hij eindelijk in de winkel. De laatste DVD/Blu-Ray van de serie Breakign Bad. Dé serie die zo populair is, dat het internet vol grappen over Walter White en zijn voormalig student Jesse Pinkman. Ik mocht afgelopen week al genieten van een wat mij betreft episch einde aan een fantastische serie.

Voor iedereen die nog onbekend is met Breaking Bad, spoel eerst even terug naar de Breaking Bad box die we eerder hebben bekeken. Deze box bevatte alle afleveringen behalve de laatste 8 van seizoen 5.

Op die box namen we afscheid op het moment dat zwager Hank (DEA agent) er achter komt dat Walter White een schaduwleven leidt als de grote drugsbaron Heisenberg. Tijdens de eerste aflevering confronteert Hank Walter meteen al met het nieuws dat hij van plan is om Walter op te pakken. Er is echter één probleem. Hij mist het bewijs.

Tegelijkertijd Loopt de situatie bij Jesse Pinkman ook geheel uit de hand. Wordt hij eerst nog opgepakt, wordt hij later….

IMG_9346

Oké, ik ben enthousiast. Ik merk terwijl ik dit tik, dat ik veel te veel wil vertellen. Moet ik niet doen. Oké, nog één ding dan. Van alle extra’s die Sony Pictures op de schijfjes heeft geperst, moet je echt even het alternatieve einde kijken. Dat is verrassender dan je zou verwachten. Top!

Conclusie

Het komt niet vaak voor, maar toch gebeurt het. Breaking Bad is een serie die afsluit met een enorme climax. Met misschien wel de beste acht afleveringen uit de hele serie. Een must-have serie om in huis te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.