Logo GadgetGear.nl
LG Retro Classic TV
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Terug naar toen met de LG Retro Classic TV

Verlang jij als 80’s kid ook nog zo naar de klassieke beeldbuis. Die enorme toeter die achter het scherm zat en een groot deel van jouw bureau opvulde? Speciaal voor jou heeft LG nu de LG Retro Classic TV uitgebracht.

Hoewel alleen te koop in Korea, is de LG Retro Classic TV een mix tussen de nostalgische knoppen van toen en Chrome pootjes die hem ook wel een beetje doen denken aan een enthousiast hondje, wanneer je de TV van opzij bekijkt.

LG Retro Classic TV incl. afstandsbediening

Natuurlijk zit er vooral lucht in deze TV, want het display is een gewone 14 inch LCD TV in 4:3 verhouding, zoals we vroeger gewend waren bij TV’s en monitoren. Alles is verder digitaal aan dit schermpje, maar hoe gaaf is het om jouw oude Nintendo nog eens van zolder te plukken en hierop aan te sluiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.