Logo GadgetGear.nl
OnePlus Pad Go
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

OnePlus Pad Go gaat €329 kosten

OnePlus lijkt de aanval te openen op de markt voor goedkopere Android tablets. Vandaag presenteerde OnePlus haar Pad Go formeel in Europa en die gaat best goedkoop worden.

De OnePlus Pad Go gaat voor €329 over de toonbank. Dat kan omdat het merk gebruik maakt van een MediaTek Helio G99 chipset. Geen top of the line chipset, maar anno 2024 wel een chipset waar zelfs een gamer een prima potje Brwalstars op moet kunnen spelen.

Wie liever streamt of productief is, krijgt met 2.408×1.720 pixels een flinke resolutie en met 8.000mAh een grote batterij om lang door te kunnen kijken of werken. Er liggen quad speakers in om het geluid altijd goed te kunnen richten en de tablet kan Dolby Atmos geluidssporen aan.

Aan de achterkant zit een wat eenvoudiger 8 megapixel camera, maar dat is ook in lijn met het prijskaartje van de tablet. We verwachten dat deze goed genoeg is voor het scannen van documenten en het maken van eenvoudige foto’s. Gebruik je een OnePlus smartphone, kun je met content sync snel data tussen de twee verplaatsen.

kopen


→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.