Derde LEGO winkel opent haar deuren in Leidschendam

LEGO kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Na Utrecht en Amsterdam, is deze week de derde LEGO winkel geopend in Nederland. Daarmee zet het merk haar opmars in Nederland voort. Het ontwerp van de nieuwe winkel is meer in LEGO vorm dan de eerdere winkels.

LEGO Leidschendam

De nieuwe winkel is onderdeel van het net geopende Mall of the Netherlands in Leidschendam. Een mega winkelcentrum gepositioneerd tussen de grote steden. De opening is opvallend daar deze samenvalt met de winkelsluitingen onder de coronamaatregelen. Daarom zijn alle speeltafels en andere ‘samenwerk’ plekken niet beschikbaar voor LEGO fans. Voor nu is het dus meer een ‘gewone’ winkel.

LEGO Leidschendam Interieur

Hoewel de beperkingen van kracht zijn, opent de winkel wel met een sterke promotionele actie. Wanneer je €120 uitgeeft, krijg je een miniatuur LEGO winkel. Tijdens de opening van de winkel in Utrecht was er een vergelijkbare actie voor de eerste groepen klanten.

LEGO kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram