Logo GadgetGear.nl
Acer Chromebook Plus 514
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Acer zet nieuwe lijn 14” Intel Core chromebooks neer

Acer heeft haar Acer Chromebook Plus 514 gepresenteerd. Deze nieuwe lijn is ontwikkeld op basis van de Intel Core i3-N305 processor, waarmee je toegang krijgt tot Chromebook Plus functies voor meer lokale opslag, AI en zwaardere creatieve apps.

De Acer Chromebook Plus 514 komt met een FullHD display van 14 inch. Deze heeft een helderheid van 300 nits. De behuizing voldoet aan de MIL-STD 810H standaard en kan dus tegen een stootje. De batterij in de Chromebook moet 11 uur meegaan. Voor videocalls komt de Chromebook met een FullHD camera en audio komt over twee DTS speakers. Wanneer je de Bol en Coolblue links volgt kom je op het model met de zwaarste GPU, maar er is ook nog een lichtere configuratie bij de twee beschikbaar. En ja, als je deze Chromebook via de link voor het nieuwe schooljaar van de kids aankoopt, sponsor je ons ook een beetje 😉

Acer Chromebook Plus 514 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.