Nokia zal tijdens het MWC nieuwe toestellen presenteren

Geschreven op woensdag 11 januari 2017 door Arjan Olsder


Afgelopen weekend konden we je al alles vertellen over Nokia’s eerste Android smartphone. De Nokia 6. Een toestel dat draait op Android 7 en voorlopig exclusief op de Chinese markt wordt verkocht. Nokia teast alvast over wat we nog meer mogen verwachten.

HMD, de Chinees/Finse eigenaar van het Nokia merk heeft op Facebook laten weten dat het bedrijf op 26 februari meer aankondigingen gaat doen. Dit is zo ongeveer bij aanvang van het Mobile World Congress in Barcelona.

In de post zien we vooral meer van de Nokia 6 die al wereldkundig is gemaakt. Verder worden nog geen details gegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *