Logo GadgetGear.nl
Tickrmeter
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Tickrmeter laat je (crypto)koersen in de gaten houden

Beursgadgets, ze bestaan echt. De Tickrmeter is zo’n gadget met een enorme aaibaarheidsfactor. Deze kleine e-Ink displays houden je door de dag heen op de hoogte van de koerswijzigingen op jouw favoriete aandelen en crypto.

En daar blijft het niet bij. Wie liever handelt in edelmetaal, kan ook die ontwikkelingen in de gaten houden, net als ETF’s, indexfondsen etc. De Tickrmeter maakt gebruik van een batterij die je eens in de vier weken moet opladen. Daar over gesproken, je kunt ze tot tien hoog opstapelen, waarbij ze via magneten gezamenlijk kunnen opladen met een enkele kabel. Zo hou je alle batterijen in een keer vol. De data trekken ze zelf naar binnen via WiFi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.