Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Fitbit Pay stopt ermee

Wie nog betalingen doet met zijn of haar Fitbit sporthorloge of sportbandje, moet binnenkort overstappen. Fitbit-eigenaar Google schrapt namelijk Fitbit Pay en vervangt deze logischerwijs met haar eigen Google Wallet.

Om de overstap gemakkelijker te maken, heeft Google nu een Google wallet app voor de meest actuele Fitbit smartwatches en smartbands uitgebracht. Via de Fitbit app kunnen gebruikers de overstap inzetten. Fitbit Pay gaat 29 juli definitief uit de lucht. Tot die tijd kun je er nog mee betalen.

Fitbit kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.