Logo GadgetGear.nl
XIaomi Pad 6S Pro
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Xiaomi’s Pad 6S Pro ligt nu in de winkel

Xioami heeft haar nieuwe werkpaardje naar Nederland gehaald. De Xiaomi Pad 6S Pro is een tablet met een 3:2 12,4 inch display en de nodige accessoires voor productiviteit en creativiteit.

De Android tablet komt met een 10.000mAh batterij en kan opladen met haar 120 Watt HyperCharge lader. Met de Xiaomi Focus Pen kun je op het display tekenen en met het touchpad toetsenbord zet je hem om in een mini laptop. De tablet komt met 8GB werkgeheugen en 256GB opslag voor €699,99.

Eén reactie

  1. Mooi ding dit. Ik zou hem niet direct inzetten voor zakelijk gebruik, maar gewoon wat community-posts schrijven op een blog of forum of iets dergelijks, kan best. Ben wel benieuwd hoe MIUI werkt op zo’n tablet en of ze bepaalde extra aanpassingen hebben gedaan.

    Gaan jullie deze testen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.