Logo GadgetGear.nl
Philips Click USB-C Flashdrive
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Dexxon lanceert nieuwe lijn Philips USB-C sticks

Er komt weer een compleet nieuwe lijn USB flashdrives onder het Philips merk aan. Fabrikant Dexxon presenteerde de nieuwe USB 3.2 Gen1 drives vandaag.

Alle drives komen met USB-C ondersteuning voor smartphones, tablets en moderne computers. De snelheid van de flashdrives loopt op tot 120MB per seconde leessnelheid. Er komen 32GB, 64GB, 128GB, 245GB en 512GB varianten. De plug kan naar binnen worden geschoven om deze te beschermen wanneer je de stick niet gebruikt.

Eén reactie

  1. Deze USB-C overgang is toch wat gecompliceerd. Veel computers hebben zo’n aansluiting niet. Is voor flashdrives het niet beter om gewoon USB-A te gebruiken of iets te ontwerpen waarbij je USB-C en USB-A kan gebruiken? Zeker tegenwoordig, gaan computers van 10 jaar geleden nog prima mee in veel gevallen. En het lijkt me niet de bedoeling dat iedereen een convertor bij zich draagt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.