Philips maakt een enorme sprong met de Saeco PicoBaristo

Geschreven op woensdag 28 oktober 2015 door Arjan Olsder


Voor onze verhalen over koffie vormt de Philips Saeco GranBaristo alweer ruim een jaar de benchmark als het gaat om het vergelijken van smaken. De koffie is gewoon heel goed. Toch levert het schoonmaken van de melk karaf regelmatig ergernissen op. Het is gewoon teveel werk. Met de Saeco PicoBaristo One Touch Milk Carafe lijkt Philips op onze grootste klacht in te spelen.

Lang leek er geen noodzaak te zijn om met een goede karaf te komen tot we Philips vorig jaar de hint gaven dat de karaf van de Nespresso Latissima Pro met haar automatische reiniging en vaatwassergeschiktheid toch wel heel veel comfort bracht.

De nieuwe karaf van Philips lijkt nu ditzelfde comfort te bieden. Bovendien verraadt de video dat veel meer onderdelen vaatwasser geschikt zijn en ook de zetunit is nu onder de lopende kraan te reinigen. Dat alleen al lijkt de upgrade waard.

Waar de oude machine standaard acht bereidingen onder de knoppen had, heeft de nieuwe Saeco PicoBaristo One Touch Milk Carafe 11 bereidingen die snel te selecteren zijn. Bovendien is het nu gemakkelijker om persoonlijke voorkeuren aan te passen. Denk aan de maling van de bonen en de sterkte van de koffie.

Beschikbaarheid

De Philips Saeco PicoBaristo One Touch Milk Carafe ligt vanaf 1 november in de winkel voor €839,99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *