IFA Verwachtingen: Dag 3

De derde dag zit het er bijna op voor de persconferenties op de IFA. De enige echt grote persconferenties die we vandaag verwachten zijn die van Dyson en Fitbit. Toch zal er veel nieuws te vinden zijn.

Parrot

We trappen af bij Parrot. Vorig jaar presenteerden ze de Zik 3, die enkele weken ervoor werd gepresenteerd. Dit jaar zal het waarschijnlijk de Parrot Disco zijn die de show steelt.

Epson

Epson grijpt de IFA mogelijk aan om nieuwe printers en projectors te presenteren. Qua projectors wordt het tijd dat Epson met meer 4K modellen gaat komen. Op het gebied van printers verwachten we nieuwe toevoegingen aan de ecotank serie.

Resound

Bij ReSound krijgen we een demo van nieuwe gehoorapparaten. ReSound is het zusje van Jabra en weer daardoor hoe je bluetooth headsets maakt. De gehoorapparaten van ReSound combineren beiden.

Dyson

Dyson zal zich naar verwachting vooral richten op de presentatie van nieuwe ventilatoren. Connected. Met de Pure Cool Link kwam de eerste connected ventilator die ook dienst doet als luchtzuiveraar. Met de winter in aankomst, zou Dyson het moment kunnen gebruiken om de Dyson Pure Hot+Cool te introduceren. Ook een aankondiging van de V8-series snoerloze stofzuigers behoort tot de mogelijkheden. Beide zijn al in Japan te koop. Een luchtzuiveraar die ook kan verwarmen. De uitnodiging laat echter de Dyson SuperSonic zien. Een bijzondere haardroger die al in Nederland is geïntroduceerd.

Tado

Tado afgelopen maandag, onder embargo, nieuwe productaankondigingen gedaan in Amsterdam. Wij waren toen al onderweg naar Berlijn voor de IFA. Vandaag worden wij bijgepraat. We gaan uit van een nieuwe generatie slimme thermostaten. Mogelijk met directe integratie voor het aansturen van airco’s.

Terraillon

Één van de verrassingen van de IFA zal Terraillon zijn. Het Franse merk zal tijdens de IFA een nieuwe generatie connected weegschalen presenteren. Het idee is dat je recepten via de app gaat klaarmaken en dat het recept controleert of je de juiste hoeveelheden ingrediënten pakt. Hoe het precies zit, zoeken we uit.

EET Dealershow

EET Europarts is een grote IT distributeur die heel veel leuke merken onder haar hoede heeft. Wij verwachten verrast te worden.

Fitbit

We sluiten de dag af met Fitbit. Het merk voor wearables houdt een soort modeshow op een exclusieve locatie. We verwachten productaankondigingen, maar weten nog niet precies wat. Hoe dan ook, drankjes, zitplaatsen, hapjes en WiFi. Wat willen we nog meer na een zware dag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.