Logo GadgetGear.nl
Acer B250i
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: Acer presenteert draagbare Studio Sound LED beamer

We hebben al heel wat mobiele projectors gezien. Hoewel je over resolutie en lichtintensiteit kunt debatteren, klinken ze allemaal voor geen meter. Acer claimt met Studio Sound wel een goed geluid op haar mobiele projector te leveren.

De Acer B250i werd tijdens de CES gepresenteerd. Het is een FullHD LED projector die toch gemakkelijk mee te nemen is. Opvallend zouden de 5 Watt speakers zijn die in de projector zijn geplaatst. Die zijn uitgerust met passieve radiatoren om zo meer bass neer te zetten. Met Waves Maxx en Acer TrueHarmony zou de audiokwaliteit toch echt fantastisch moeten zijn.

Acer B250i

De Acer B250i is voorzien van autofocus en heeft een helderheid van 1000 ANSI lumen. Hij kan zowel bedraad als draadloos aan videobronnen worden gekoppeld. De projector ligt in april in de winkel voor €699.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.