CES: Acer presenteert draagbare Studio Sound LED beamer

We hebben al heel wat mobiele projectors gezien. Hoewel je over resolutie en lichtintensiteit kunt debatteren, klinken ze allemaal voor geen meter. Acer claimt met Studio Sound wel een goed geluid op haar mobiele projector te leveren.

De Acer B250i werd tijdens de CES gepresenteerd. Het is een FullHD LED projector die toch gemakkelijk mee te nemen is. Opvallend zouden de 5 Watt speakers zijn die in de projector zijn geplaatst. Die zijn uitgerust met passieve radiatoren om zo meer bass neer te zetten. Met Waves Maxx en Acer TrueHarmony zou de audiokwaliteit toch echt fantastisch moeten zijn.

Acer B250i

De Acer B250i is voorzien van autofocus en heeft een helderheid van 1000 ANSI lumen. Hij kan zowel bedraad als draadloos aan videobronnen worden gekoppeld. De projector ligt in april in de winkel voor €699.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram