Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Advertorial: AEG UltraMix gratis bij aankoop van 5 keuken inbouwapparatuur

De afgelopen weken hebben we veel over AEG geschreven. Het merk timmert hard aan de weg met inbouwapparatuur waar mijn gadgethart sneller van gaat kloppen en nu komen ze ook nog met een dikke promo.

Tijdens MasterChef Holland, dat maandag 16 maart begint, kun je zien hoe de kandidaten hard aan het kokkerellen zijn met de AEG UltraMix keukenmachine. Een machine van metaal met handige verlichting aan de onderkant zodat je goed kunt zien wat je aan het bereiden bent. Net als ieder ander gerespecteerd merk keukenmachine heeft ook AEG een berg leuke accessoires om de UltraMix verder uit te bouwen. Deze machine is nu gratis wanneer je vijf inbouwapparaten voor jouw keuken koopt en nee, dat hoeft lang niet altijd in combinatie met een nieuwe keuken.

AEG-ProCombi-SousVideWanneer je inbouwapparaten van AEG koopt, levert AEG ondersteuning in de vorm van vele filmpjes die laten zien hoe je de apparaten van AEG in een bestaande keuken plaatst. Je kunt dus simpelweg jouw oude apparatuur vervangen. Denk er alleen wel aan om van te voren de maten op te nemen. Het zou toch jammer zijn als die nieuwe oven net even iets te hoog is.

Ook de apparaten die tijdens MasterChef Holland worden gebruikt vallen onder de promo. Dus die dikke Procombi Plus stoomoven kwalificeert gewoon, net als het model met de SousVide lade zodat je jouw vlees sousvide kunt garen of gewoon de borden lekker warm op tafel kunt zetten.

AEG-MaxiSensePlus-Inductie-KookplaatDaarnaast heeft AEG onlangs de Maxisense Combi kookplaat aangekondigd. Een inductiekookplaat met touchscreen en vele kleine spoelen zodat je zelf kunt kiezen waar je de pan zet. Ook komt AEG met de ProSource 3-in-1 kokend water kraan kokendwaterkraan. Handig!

UltraMix keukenmachine

Koken voor een grote familie of heb je een diner met vrienden? Met deze keukenmachine maak jij de lekkerste dingen klaar in een handomdraai. De AEG UltraMix promo loopt van 1 maart tot en met 30 juni 2015. Check binnenkort de review van deze keukenmachine.

Alle informatie over de AEG Ultramix actie (meer nog dan in de review die we bovenaan dit artikel hebben gelinkt) is te vinden op de actiepagina van AEG.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.