AEG KMK968000T
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Software update sloopt AEG magnetrons

Door een foutje in een software update voor een AEG magnetron, wordt het onmogelijk om het apparaat nog langer te gebruiken. De Duitse fabrikant zoekt naar een oplossing.

AEG heeft per ongeluk firmware voor een stoomoven naar de AEG KMK968000T magnetrons verstuurd. Doordat de twee apparaten verschillen, is de magnetron niet meer te gebruiken. Nu.nl laat weten dat de Duitse fabrikant niet in staat is om het probleem op afstand op te lossen. De magnetrons maken na de update geen verbinding meer met WiFi. In Nederland is het Electrolux die verantwoordelijk is voor de AEG magnetrons. Het bedrijf gaat afspraken met klanten maken om servicemonteurs langs te sturen om het probleem op te lossen. Als gebruiker zit je dan wel al sinds 2 maart zonder magnetron, je hoeft de kosten voor herstel echter niet te betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.