AEG introduceert eigen vlekkenpen

AEG Expert Touch

AEG kennen we als merk uit de stal van Zanussi en Electrolux. Een echt huishoudmerk. Onder het AEG merk, introduceert de groep nu een vlekkenpen om een schone was gemakkelijker te maken.

De AEG Vlekkenpen is een pen die gebruik maakt van ultrasone trillingen. Met een beetje wasmiddel en water weekt de pen met haar trillingen het vuil los van de stof. AEG claimt dat rode wijn, koffie, twee en zelfs inktvlekken te verwijderen zijn.

AEG Expert Touch

De AEG Vlekkenpen gaat €119 kosten. Wanneer deze in de winkel ligt, is nog niet gecommuniceerd. Op de low-res foto’s van het persbericht zien we ook de naam Expert Touch op het product staan. Die naam staat niet in het persbericht, maar het zou goed kunnen dat AEG die naam gaat gebruiken. Kijken we naar producten als wasmachines, zien we AEG dezelfde machines ook als Zanussi in de markt zetten. Het zou dus ook kunnen dat je naast een AEG uitvoering, een Zanussi uitvoering in de schappen tegenkomt. Het is een wat dat betreft, een nogal chaotisch merk.

AEG’s pers/marketingwoordvoerder liet in een gesprek zo’n twee jaar geleden weten vooral consumer reviews in te kopen op producten. Kijk dus goed uit voor je dit product koopt op basis van een online review bij een medium als beslist.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.