GadgetGear Innovatie Awards 2013

2013 stond bol van de innovaties. Hoewel innovatieve gadgets, afhankelijk van hoe ze scoren, vaak al een reguliere award hebben gewonnen, zijn er innovaties die het gewoon verdienen om extra in het zonnetje te worden gezet. Drie redacteuren belonen vandaag de leukste innovaties van 2013.

Roelof van Doorn - Mijn innovatie van 2013 kwam laat dit jaar en is een hele vreemde. Voor mijn gevoel is hij namelijk niet af. Het is de Flower Power van Parrot. Hij is niet af omdat ondersteuning voor het grootste mobiele besturingssysteem ontbreekt. Inderdaad, Android. Toch weet deze gadget het leven van mijn plantjes flink te verlengen.

Parrot Flower Power Packshot

Albert Zeeman - De HP SLATE21 is voor mij de innovatie van 2013. Een betaalbaar groot scherm voor gezinnen. Android is een geduchte concurrent geworden voor Windows en Mac. Het gratis Kingsoft Office maakt zelfs teksten, spreadsheets en presentaties op deze Android computer mogelijk. Als een gezin meer computers nodig heeft voor internet, spellen en licht kantoorwerk; is de SLATE21 een ware innovatie qua prestatie / prijs verhouding.

01. Slate 21 AiO

Arjan Olsder - Mijn innovatie award 2013 gaat naar Sony voor de Xperia Z1. Met de Xperia Z koos Sony voor waterdicht, maar liep tegen een praktisch bezwaar aan met de hoofdtelefoonaansluiting en de camera. Ruim een half jaar later zetten ze een snellere Android smartphone neer die beide problemen oplost, en ook nog eens één van de mooiste camera's aan boord heeft.

Sony Xperia Z1 Camera

Morgen, op de laatste dag van 2013, verkiezen we de Editor's Choice. Gadgets waarbij het niet specifiek om innovatie gaat, maar waar we dit jaar wel heel veel plezier van hebben gehad.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram