BlackBerry OS 10, het OS dat het leven van de BlackBerry (en misschien ook wel RIM als bedrijf) flink moet veranderen komt in de herfst van dit jaar uit. Iedereen die hoopt met de huidige generaties BlackBerry telefoons een upgrade naar 10 te krijgen heeft helaas pech. BB10 verschijnt enkel op nieuwe telefoons.

RIM liet dit weten na de afloop van BlackBerry DevCon vorige week in Amsterdam. Bestaande toestellen zouden volgends het bedrijf niet geschikt zijn om het nieuwe systeem te draaien. Wel liet het bedrijf weten dat BlackBerry 7 apps ook op BlackBerry OS 10 zullen draaien. De eerste telefoons op BlackBerry OS 10 worden eind dit jaar verwacht.

Via.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.