Freecom Lanceert de Silver Store 2-Drive NAS

Freecom lanceerde vandaag haar nieuwste NAS systeem genaamd Silver Store. Het systeem is speciaal voor thuisgebruikers ontwikkeld en kan tot 6 terrabyte aan tegevens opslaan. Daarnaast bevat de NAS ondersteuning voor USB 3.0 en Gigabit ethernet waardoor het verplaatsen van bestanden aangenaam snel moet gaan.

De NAS is naar eigen smaak in te richten. Je kan twee schijven van 3TB als één schijf koppelen, maar ook als back-up van elkaar laten draaien (raid) waardoor het risico op verlies van gegevens bij een crash veel kleiner is. Verder kunnen partities aan specifieke gebruikers gekoppeld worden.

De Silver Store NAS biedt ondersteuning voor DLNA om zo je muziek en andere media bestanden over het hele netwerk te delen. Daarnaast draait hij een iTunes server, FTP server en BitTorrent client. Dit alles draait op een 1Ghz processor.

Home Cloud

Via de Home Cloud optie, kan je ook buitenshuis bij je gegevens. Dit kan niet alleen via een laptop of andere PC, maar ook via een smartphone of tablet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment on “Freecom Lanceert de Silver Store 2-Drive NAS”

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram