Logitech introduceert haar G413 mechanische toetsenbord

Geschreven op woensdag 19 april 2017 door Arjan Olsder


Als gamer weet je, je moet mechanische toetsen hebben. Waar vrijwel iedere fabrikant haar mechanische toetsen bij Cherry inkoopt, doet Logitech het tegenwoordig anders. Logitech heeft eigen mechanische toetsen ontwikkeld. De Romer-G toetsen.

En die nieuwe Romer-G toetsen zijn te vinden op de nieuwste ramplank van Logitech; de G413. Logitech’s eigen mechanische toetsen moeten tot 25% sneller reageren dan reguliere mechanische toetsen. De toetsen lijken in het ontwerp van de G413 te zweven boven het aluminium plaatwerk van het toetsenbord.

Logitech komt met twee uitvoeringen van de ramplank. De G412 Silver met witte verlichting achter de toetsen en de Carbon met rode verlichting achter de toetsen. Door geen instelbare verlichting per toets aan te bieden, komt het toetsenbord voor een instapprijs van €99,99 in de winkel te liggen. Een goedkope manier om kennis te maken met de nieuwe toetsen van Logitech.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *