De Nokia Z2 Plus is gelekt

Geschreven op zaterdag 24 december 2016 door Roelof van Doorn


Hij is gelekt, de Nokia Z2 Plus. Niet hoe hij eruitziet, maar wel wat we van het toestel mogen verwachten qua specs. Wederom een lek dat de comeback van het inmiddels Fins/Chinese merk in 2017 onderstreept.

Zo zou de Nokia Z2 Plus draaien op Android 6.0.1 in plaats van Android 7.0. Het toestel draait op een quad-core Qualcomm chipset waarbij de vier processorkernen op 1.77GHz zijn geklokt. De bovenstaande benchmark die is uitgelekt laat ondanks de lage specs verrassend hoge scores zien. Dit maakt ons nieuwsgierig of het wel helemaal echt is. Zo ja, zou het toestel krachtiger kunnen zijn dan de S7 die op een veel zwaardere chipset draait ;-).

We horen ongetwijfeld meer tijdens het Mobile World Congress.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *