SkyShowtime Logo
Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Streamer SkyShowtime komt ook naar Nederland

Terwijl de inflatie keihard gaat, meldt de volgende Amerikaanse streamingdienst zich aan in Nederland. In het vierde kwartaal gaat ook SkyShowtime hier live.

SkyShowtime is onderdeel van ViacomCBS en Comcast en daarmee onderdeel van hetzelfde concern dat achter Paramount+ zit, dat ook voor Nederland gepland lijkt te zijn. Wat de inhoud van de streamingdienst gaat zijn is niet duidelijk omdat Paramount+ ook nog ergens op de planning lijkt te staan. Waarschijnlijk zal de content van de ViacomCBS en Comcast netwerken SHOWTIME, Nickelodeon, Paramount Pictures, Spike, Paramount+ Originals, Sky Studios, Universal Pictures en Peacock over de twee streamingdiensten worden verdeeld. Zo zie je op de site van Paramount+ al een berg aan content van , Paramount Pictures, Nickelodeon en MTV. Een overlappend aanbod zou raar zijn tenzij ze besluiten Paramount+ buiten Europa te houden. Echter heeft het netwerk net Paramount als regulier kanaal in Nederland gelanceerd ten kosten van Spike. Er zijn dus nog de nodige vraagtekens over wat de strategie gaat worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.