Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

ViacomCBS gaat over in Paramount en dat wordt ook een streamer

Na HBO Max komt de volgende streamingdienst alweer richting Nederland. Ditmaal wordt het Paramount+ die waarschijnlijk haar content bij andere streamers als Netflix, Ziggo Go en Videoland zal trekken om zo een sterk eigen aanbod neer te zetten.

Om dit aanbod te spekken, wordt de dienst samengevoegd met ViacomCBS. Bekend van de reclamenetwerken maar ook van diverse televisiezenders zoals CBS, Showtime, Comedy Central, MTV, Nickelodeon en nog heel veel meer. Alle eigen properties van deze zenders worden waarschijnlijk exclusief onderdeel van Paramount+. De dienst verwacht tegen het einde van het jaar Europa te dekken. Daarbij zal de content van Showtime in een apart abonnement worden geplaatst.

Qua content mag je onder andere nieuwe films en series verwachten van Star Trek, Teen Wolf, Sonic, Transformers, Geordie Shore, Drag Race en NCIS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.