Logo Paramount Network
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Paramount Network vervangt Spike

Spike eruit, Paramount Network erin. Met het succes van de lancering van Paramount+ in de VS maakt Paramount zich klaar voor de lancering van haar streamingdiensten in Nederland. Dat doet ze onder anderen door het eigen Spike merk te verruilen voor Paramount Network.

Logo Paramount Network

Een nieuwe zender op de Nederlandse TV netwerken lanceren is lastig. Daar gaan lange onderhandelingen aan vooraf. Ook wanneer je Paramount Global heet en al eigenaar bent van zenders als MTV, Nickelodeon, CBS en vele andere sterke merken. Daarom lijkt het mediaconglomeraat een andere route te verkiezen. Namelijk het opofferen van een zender die al op vrijwel ieder TV netwerk te vinden is. In dit geval Spike. Daarmee komt het netwerk in één keer beschikbaar op Ziggo, KPN, Telfort, XS4ALL, KPN Digitenne, Glashartmedia, Caiway, T-Mobile Thuis en Canal Digitaal.

Op de Hollywood zender mag je natuurlijk veel films verwachten, want daar kennen we het logo van Paramount vooral van. Maar we mogen ook veel CBS series verwachten zoals Star Trek: Enterprise en Elementary.

Paramount Network vervangt Spike vanaf 24 mei.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.