PowerVision lanceert de compacte S1 gimbal

Op de redactie gebruiken we al heel lang de DJI Osmo Mobile 3, maar er lijkt nu een stevige uitdager in Nederland. PowerVision introduceert hier haar PowerVision S1 die veel meer doet dan alleen jouw smartphone stabiliseren.

Maar eerst de productfoto. Die is misschien wat misleidend. Je ziet een iPhone die in een hoes wordt geklikt die op de Gimball gaat. Deze PowerVision S1 is niet beperkt tot het Apple ecosysteem. De grap is dat de gimball een magnetische connectie zoekt. Dit kan het gemakkelijkste met een speciale adapter die je op jouw smartphone cover plaatst. Ja die maakt hem wat dikker, maar daar krijg je meteen wat voor terug. De adapter is namelijk ook een standaard. Daarnaast kun je hem op andere magneten bevestigen. Bijvoorbeeld op het dashboard van jouw auto.

Powervision S1

Maar terug naar de gimbal. Die komt met een app voor facetracking en andere fancy opties die anderen ook hebben. Denk aan fysieke knoppen voor on-screen acties zoals het starten van een opname, inzoomen etc. Maar hij doet nog meer. Het is meteen een draadloze lader. Je kunt er dus al je wireless gadgets mee opladen. De accu meet 4.120mAh. Altijd handig. Tenslotte komt hij in drie kleurtjes.

De PowerVision S1 weegt 298 gram en gaat €190 kosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram