Logo GadgetGear.nl
Picture of Zeeman Albert
Zeeman Albert

DJI introduceert de Pocket 2; superkleine pro vlogger camera

DJI Pocket 2 is de nieuwe gimbal camera met professionele audio mogelijkheden.

DJI, de wereldleider in civiele drones en creatieve cameratechnologie, zet vandaag een nieuwe standaard met zijn krachtigste en meest draagbare gestabiliseerde minicamera – DJI Pocket 2. De tweede versie van de zeer populaire Osmo Pocket, nu DJI Pocket 2 genaamd, brengt creatieve ontwerp- en prestatie-upgrades, zodat makers van alle vaardigheden gemakkelijk geweldige verhalen kunnen vastleggen en creëren.

DJI Pocket 2 biedt prestaties op ware grootte in een zeer draagbare en lichtgewicht behuizing, waardoor het de perfecte camera is voor dagelijks gebruik in je zak, tas of tas. Voor zijn kleine formaat doet Pocket 2 geen concessies aan functies. De 3-assige cardanische ophanging maakt het beeldmateriaal vloeiend en aantrekkelijk. Ondersteund door een 4K-camera, een grotere sensor en een bredere lens, levert Pocket 2 verbeterde beeldkwaliteit in zowel foto- als videomodus in vergelijking met zijn voorganger. Videomakers kunnen hun onderwerp van dichtbij bekijken met behulp van een gloednieuwe zoomfunctie. Wij Verwachten wel resultaten die in verhouding staan met het beperkte formaat van de sensor. Met een verbeterd focussysteem kan je bewegende onderwerpen sneller en nauwkeuriger volgen dan ooit tevoren volgens DJI. De DJI Matrix Stereo, een nieuw en verbeterd audiosysteem, zorgt voor een heldere en duidelijke geluidsopname, terwijl voorgeprogrammeerde opnamemodi iedereen in staat stellen visueel aantrekkelijke inhoud te creëren met slechts een paar tikken.

DJI Pocket 2 toont ook een zeer modulair ontwerp met een verwijderbare basisplaat waarmee u nieuwe accessoires kunt bevestigen en uw mogelijkheden kunt uitbreiden. Net als de originele Osmo Pocket, kan Pocket 2 worden gebruikt als een stand-alone gestabiliseerde camera, verbonden met uw mobiele apparaat met een speciale telefoonconnector of op afstand worden bediend met draadloze accessoires voor betere camerabediening.

“Er was niets zoals de DJI Osmo Pocket op de markt toen we hem voor het eerst uitbrachten in november 2018, en het veranderde onmiddellijk de manier waarop we de speciale momenten in het leven vastleggen”, aldus DJI-president Roger Luo. “DJI Pocket 2 gaat zelfs nog verder. We luisterden naar de feedback van onze klanten en pasten het iconische ontwerp en de vormfactor aan terwijl we de lat voor het camerasysteem hoger legden. Pocket 2 biedt een verbeterde audio-ervaring en een grotere uitbreidbaarheid. Of je nu op pad bent om alledaagse verhalen vast te leggen of een vlogger bent die meer creatieve flair nodig heeft, met de ingebouwde intelligente functies en verschillende videosjablonen kan iedereen filmische en boeiende inhoud creëren. Iedereen en iedereen kan een video maken, maar Pocket 2 kan je helpen om als een professional beelden vast te leggen, waardoor je visuele vertelvaardigheden naar een heel nieuw niveau worden getild.”

Kleine camera, groot verschil

Of het nu je dagelijkse avontuur is of een langverwachte vakantie, DJI Pocket 2 past, zoals de naam al doet vermoeden, gemakkelijk in elke zak, waardoor het de ideale metgezel is om overal mee naartoe te nemen. Met een gewicht van slechts 117 g en een batterijduur tot 140 minuten is de DJI Pocket 2 alles wat je nodig hebt om die speciale momenten vast te leggen zonder te worden verzwaard.

De 1 / 1.7 ”beeldsensor legt beelden vast met verbeterde kwaliteit. De 20 mm f / 1.8-lens zorgt voor een heldere en brede filmische look, perfect voor allerlei landschappen of vloggen. Foto’s kunnen worden vastgelegd in 16 MP- of 64 MP-afbeeldingen met behulp van een modus met hoge resolutie, terwijl een maximale videoresolutie van 4K / 60fps bij 100 Mbps opneemt in verbluffende details. HDR-video is toegevoegd om uw video’s te laten uitblinken met levendige kleuren1. DJI Pocket 2 biedt ook tot 8x zoom met behulp van de 64-megapixelmodus of 4x verliesvrije zoom in 1080p- of 16-megapixelmodus, zodat je dichter bij je onderwerp kunt komen zonder er echt naartoe te gaan. Autofocus is opnieuw ontwikkeld met behulp van een hybride 2.0 AF-mix van fase- en contrastdetectie om de snelheid en nauwkeurigheid te verhogen.

Meeslepende audio-ervaring

Net zoals de beeldkwaliteit drastisch is verbeterd, zorgt een complete herwerking van het audiosysteem ervoor dat het beeldmateriaal net zo goed klinkt als het eruit ziet. Het nieuw toegevoegde DJI Matrix Stereo-systeem bestaat uit vier microfoons, strategisch geplaatst vrij van een hand die DJI Pocket 2 vasthoudt, en legt een meeslepende audio-ervaring vast die je terugbrengt naar het moment.

Directionele audio verbetert de geluidsopname van die microfoons om zo veel mogelijk details op te pikken, waarbij SoundTrack de audio aanpast op basis van waar de camera naar kijkt, terwijl Audio Zoom het geluidsveld verkleint bij het inzoomen van de camera. Om ongewenste achtergrondgeluiden verder uit te filteren , een optionele windruisonderdrukking helpt het geluid buiten schoon te houden. Wij verwachten het meest van de draadloze microfoon van DJI die in het combo pakket zit en waarschijnlijk later los bestelbaar zal zijn.

Prijs en beschikbaarheid

DJI Pocket 2 is vanaf 31 oktober verkrijgbaar via store.dji.com en geautoriseerde handelspartners. DJI Pocket 2 kan in twee opties worden gekocht. DJI Pocket 2 bevat de Mini Control Stick en Tripod Mount (1/4 ”) voor de verkoopprijs van 339 GBP en tussen 360 EUR en 389 EUR, afhankelijk van het land en het btw-tarief. De DJI Pocket 2 Creator Combo bevat de Mini Control Stick, Tripod Mount (1/4 ”), Groothoeklens, Draadloze Microfoon + Windscherm, Doe-het-All-handvat en Micro-statief voor de verkoopprijs van € 469, – en tussen 497 EUR en 529 EUR afhankelijk van land en BTW-tarief

DJI Pocket 2 is vanaf 31 oktober verkrijgbaar via store.dji.com en geautoriseerde handelspartners. DJI Pocket 2 kan in twee opties worden gekocht. DJI Pocket 2 bevat de Mini Control Stick en Tripod Mount (1/4 ”) voor de verkoopprijs van 339 GBP en tussen 360 EUR en 389 EUR, afhankelijk van het land en het btw-tarief. De DJI Pocket 2 Creator Combo bevat de Mini Control Stick, Tripod Mount (1/4 ”), Groothoeklens, Draadloze Microfoon + Windscherm, Doe-het-All-handvat en Micro-statief voor de verkoopprijs van € 469, – en tussen 497 EUR en 529 EUR afhankelijk van land en BTW-tarief.

Onze tip: DJI heeft een matige reputatie mbt beschikbaarheid accessoires. Koop bij interesse direct het gehele combo pakket.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.