Een halve week voor de Gamescom van start gaat, kondigt Seagate officieel haar line-up van harddrives voor gamers aan. De Game Drive voor Xbox: Game Pass Special Edition en 8 TB Game Drive Hub voor Xbox ontdekten we al eerder, maar nu is er ook een externe harddrive voor de PS4.

Het duurde lang voor Sony om was, maar met de laatste firmwares is het eindelijk mogelijk om games ook op externe drives te installeren. Daarmee krijgen de USB aansluitingen van de PS4 eindelijk wat meer nut dan alleen het opladen van jouw controllers.

Seagate komt meteen met een model van 2TB. Naar schatting kun je daar zo’n 50 games op kwijt en dat is ideaal voor iedereen met Playstation Plus. De Seagate 2 TB Game Drive voor PS4 is zwart en heeft een blauwe aluminium rand. De kleur blauw is overeenkomstig met de kleur blauw die Sony regelmatig gebruikt. Het schijfje meet slechts 9mm dik en maakt gebruik van USB 3.0.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.