E3: Seagate komt met de Game Drive for Xbox Game Pass Special Edition Kit

Eerder deze week lieten we al een nieuwe Seagate harddrive zien voor de Microsoft Xbox die ook als USB hub diende. De lijn blijkt succesvol, want Seagate komt met nog een externe drive voor de Xbox One. Een bekende in een nieuw jasje, de Game Drive for Xbox Game Pass Special Edition Kit.

De nieuwe Game Drive for Xbox Game Pass Special Edition Kit levert maximaal 4TB aan extra opslagruimte. Afhankelijk van of je de 2TB of 4TB versie koopt, krijg je er meteen een 2 maanden of 4 maanden durend Game Pass abonnement bij.

De Game Drive for Xbox Game Pass Special Edition Kit is keurig Xbox branded en past qua vormgeving prima bij de laatste generatie van de Xbox One. De verbinding met de console gaat natuurlijk via USB 3.0.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.