GadgetGear.nl

E3: Seagate komt met de Game Drive for Xbox Game Pass Special Edition Kit

Eerder deze week lieten we al een nieuwe Seagate harddrive zien voor de Microsoft Xbox die ook als USB hub diende. De lijn blijkt succesvol, want Seagate komt met nog een externe drive voor de Xbox One. Een bekende in een nieuw jasje, de Game Drive for Xbox Game Pass Special Edition Kit.

De nieuwe Game Drive for Xbox Game Pass Special Edition Kit levert maximaal 4TB aan extra opslagruimte. Afhankelijk van of je de 2TB of 4TB versie koopt, krijg je er meteen een 2 maanden of 4 maanden durend Game Pass abonnement bij.

De Game Drive for Xbox Game Pass Special Edition Kit is keurig Xbox branded en past qua vormgeving prima bij de laatste generatie van de Xbox One. De verbinding met de console gaat natuurlijk via USB 3.0.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten