Jeroen
Jeroen

BeefenSteak.nl Sponsor voor de Gadgetgear Bbq van het jaar 2017

Hoe test je nu alleen de allerbeste barbecues van het jaar? Juist! Met alleen het allerbeste vlees! BeefenSteak.nl is onze sponsor voor de GadgetGear BBQ van het Jaar verkiezing 2017.

Een lege barbecue is natuurlijk geen gezicht, maar met die zin krijg je niet de allerbeste vleessponsor aan je zijde. Nee, wij gaan bij GadgetGear voor kwaliteit en testen alleen de allerbeste barbecues. Bij deze topmerken misstaat een vleesspecialist zoals BeefenSteak.nl natuurlijk niet.

Onze redactieleden werken samen met sponsoren om een uitgebreide test en score mogelijk te maken. Daarom zijn wij ontzettend dankbaar dat BeefenSteak.nl ons dit jaar bijstaat als sponsor met alleen de allerbeste stukken vlees voor de barbecues.

Het bedrijf dat in 2008 opgericht werd vanuit de passie voor smakelijk vlees. De oprichters Jan Faber en Matthijs van der Pijl die een combinatie zijn uit een slagersfamilie en commerciële kenners uit een voormalig PR bureau. Samen besloten zij het mooiste bourgondische vlees aan te bieden met de online slagerij Beaf & Steak. Daarnaast bieden zij, om hun passie te verspreiden, diverse cursussen en bbq belevenissen aan.

Voor de barbecue van het jaar verkiezing hebben zij ons voorzien van een uitgebreide cursus  en worden er iedere keer, bij iedere test, verse vleesproducten bezorgd. Natuurlijk kunnen we niet wachten tot we Pichana, Longhaas, Chateaubriand of andere prachtstukken op de BBQ mogen leggen. Wij danken Jan Faber van Beef & Steak hartelijk voor hun deelname als sponsor, een naam die u nog geregeld langs zal horen komen bij de product review voor BBQ van jaar verkiezing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.