GadgetGear.nl

BBQ van het jaar 2017: Beste BBQ accessoire

Handige dingen voor bij de BBQ. Sommige dingen heb je niets aan, andere heb je weer keihard nodig. Een van die dingen die je nodig hebt is een thermometer. De beste die wij getest hebben tot nu toe is de Weber iGrill 2. Vrij recent hebben wij deze getest en we waren zeer onder de indruk.

BBQ VAN HET JAAR 2017

Wie GadgetGear heeft gevolgd, heeft de afgelopen maanden enorm veel BBQ reviews voorbij zien komen. We hebben gestest, ervaren, geschreven en vooral veel gegeten ???? Nu is het tijd om onze best scorende BBQ’s en accessoires apart in het zonnetje te zetten en te belonen met de Award: Beste BBQ van het jaar 2017.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Award:

In mijn review van de iGrill 2 schreef ik o.a. het volgende als conclusie:

De kernthermometer is een onmisbare tool voor als je serieus wilt BBQ’en. Zonder deze tool ben je vaak en veel vlees door midden aan het snijden. Weber heeft een zeer mooie en nette thermometer uitgedacht en door deze aan te vullen met een toffe en vlotte app is deze thermometer wat ons betreft goud waard.

De iGrill is inmiddels een van de eerste dingen die we pakken als we gaan BBQ’en. De heerlijke medium rare burgers, rare steaks en alle overige perfect gegaarde gerechten maken ons heel blij. De Weber iGrill is hier voor het grootste gedeelte debet aan en krijgt daar de award voor Beste BBQ accessoire van 2017!
Wilt u de review nogmaals lezen dan kunt u deze HIER vinden.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten