Jeroen
Jeroen

BBQ van het jaar verkiezing

Na een paar voorbarige lentedagen begint het bij ons alweer te kriebelen: buiten zijn, buiten eten en natuurlijk de barbecue! GadgetGear presenteert dit jaar de ‘BBQ van het jaar’ verkiezing zodat al onze lezers weten welke barbecues je móét hebben voor de camping, je tuin of het balkon.

BBQ reviews

De afgelopen jaren hebben we op GadgetGear.nl veel Barbecues uitgebreid mogen testen en reviewen. Dit met veel response bij onze lezers. Met merken zoals Campingaz en Black Bastard trok ons online magazine in de lifestyle categorie enorm veel verkeer met pieken van 93.000 bezoekers per maand.

Het was duidelijk dat lezers zich door middel van deze reviews oriënteerden op de aanschaf van een nieuwe barbecue. Omdat niet alleen de lezers, maar ook de leveranciers en fabrikanten enthousiast waren, zijn we van plan om dit in 2017 wat uitgebreider te doen. We blijven de barbecues niet alleen reviewen, we willen nog vóór de zomer een GadgetGear “BBQ van het jaar” award uitreiken met een gouden onderscheiding.

De BBQ van het jaar

De GadgetGear “BBQ van het jaar” 2017 award zoal worden toegekend in de categorieën kolen, gas, rook en elektrisch. In iedere categorie willen we een winnaar aanwijzen. Argumenten waarop we op beoordelen zijn het resultaat (van het gebakken vlees) gebruiksgemak, het schoonmaakgemak en innovatie (handigheidjes).

De jury

De jury bestaat uit de redactie “Koken en Wonen” die een workshop Professioneel Barbecueën van BeefenSteak.nl gevolgd hebben onder leiding van de Pitmaster Harry Havinga (BBQguru.nl).

Sponsoren

Een evenement organiseren zoals de GadgetGear BBQ van het jaar verkiezing doe je niet alleen. Onze redactieleden werken samen met sponsoren om een uitgebreide test en score mogelijk te maken. Daarom zijn wij ontzettend dankbaar dat Tasmania.nl en BeefenSteak.nl ons dit jaar bijstaat als sponsor met alleen de allerbeste fuel en vlees voor de barbecues.

Meer informatie is op te vragen bij de redactie en we houden jullie op de hoogte van de laatste reviews en ontwikkelingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.