Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

GadgetGear Editor’s Pick 2015

Shut up and take my money! Dat is het motto achter de Editor’s Pick award van GadgetGear.nl. Welk product was zo goed dat we er zonder moeite de portemonnee voor getrokken zouden hebben. Welk product valt echt niets op aan te merken. Waar willen we zeker meer van. Dit zijn dé vijf beste producten van 2015.

Dyson V6 Fluffy

Albert Zeeman – Dyson heeft met baanbrekende innovaties het drogen van handen, reinigen van kamers en koelen van lucht veranderd. Het bedrijf heeft veel innovatie prijzen gewonnen, maar krijgt van ons ook de Editor’s Pick. Dat is de prijs die wij geven aan het product wat we na een review zijn blijven gebruiken of zelfs hebben aangeschaft. De Dyson V6 Fluffy is een kruimeldief die eigenlijk voor de meeste huishoudens ook de stofzuiger doet vergeten.

Dyson-Fluffy

Het snoerloze handzame apparaat reinigt erg snel en gemakkelijk. Zonder vieze luchtjes of zware stofzakken. Wanneer zo’n product door het hele gezin telkens spontaan gebruikt wordt, is het duidelijk dat de Fluffy het gadgetgehalte overstijgt en gewoon super leuk en handig is.

Turtle Beach Stealth 500P

Jeroen Muts – De 500P is een draadloze PS4 headset die via bluetooth te gebruiken is als koptelefoon en chat headset voor zowel de console als de PC. De headset is voor mij de absolute editor’s pick vanwege het geweldige geluid (7.1), de redelijk betaalbaarheid (€ 140,-), de looks en de ideale pasvorm.

Turtle Beach Stealth 500P IMG_0013

Deze Turtle beach gebruik ik bijna dagelijks voor het kijken van films, luisteren van muziek en natuurlijk het draadloos gamen waarbij alles tegenwoordig al draadloos gaat. De batterijduur is enorm lang (ongeveer 20 uur getest) en de combinatie van al deze factoren maakt het voor mij de beste headset voor deze prijsklasse.

Parrot Rolling Spider

Roelof van Doorn – 2015 was voor mij het jaar van de speelgoeddrones. Ik heb er echt enorm veel mogen testen. Het gros van de fabrikanten probeert vooral iets goeds af te leveren en te verleiden met een matige camera of een extreem klein formaat.

Parrot Rolling Spider IMG_3940

Bij Parrot ligt dit anders. De Rolling Spider is een drone die door en door goed is uitgedacht. Zo zit er een sensor in die ultrasoon de hoogte meet terwijl de gyroscopen de Rolling Spider mooi stabiel houden. Het resultaat? De speelgoeddrone die zonder twijfel het best te besturen is. Daarnaast laten de grote wielen je tegen muren en plafonds op rijden. Een enorme funfactor. Tenslotte heeft Parrot ook nog een uitgebreid assortiment met onderdelen. Alles dat kapot zou kunnen gaan is vervangbaar en met een stapeltje extra accu’s kom je de uren wel door. Top!

Paper Towns

Frank van den Berg – De beste film die ik het afgelopen jaar heb mogen reviewen voor de site was toch wel Paper Towns van Jake Schreier. Deze film bevat alles waar het in deze tijd over moet gaan in het leven van een moderne jongere maar stemt volwassenen toch ook weemoedig. De tijd waarin we nu leven is er beslist niet makkelijker op geworden. Goeie film dus!

JBL Xtreme

Arjan Olsder – Echt grote bluetooth speakers voor buiten zijn lastig te vinden. Zeker als er sprake moet zijn van enige kwaliteit. Jarenlang ontbrak het aan innovatie en kwaliteit tegen een degelijke prijs. Met de JBL Xtreme kwam daar onverwacht verandering in.

JBL-Xtreme

De JBL Xtreme biedt een prachtige behuizing in combinatie met een goed geluid. Daarnaast bevat de speaker ook nog twee USB poorten zodat de 10.000mAh accu in de JBL Xtreme gebruikt kan worden als powerbank. Daarmee is dit dé speaker voor op vakantie en op het strand. En dan hebben we nog niet eens de mogelijkheid kunnen testen om meerdere JBL Xtreme speakers via JBL Connect met elkaar te testen ;-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.