Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Is dit de HTC One A9?

Dinsdag, aan het einde van de dag, zal HTC naar verwachting haar nieuwe One A9 aankondigen. Hoewel je zou vermoeden dat het toestel de problematische One M9 moet doen vergeten, lijkt het qua specs om een nieuwe middenklasser te gaan.

Het gonst al weken van de geruchten, dus hebben we het meest realistische plaatje voor je geschetst. De HTC One A9 zal naar verwachting op een Qualcomm SnapDragon 620 chipset draaien in combinatie met de Adreno 510 GPU en 3GB aan werkgeheugen. De SnapDragon 620 chipset bevat een octacore processor met vier kernen op 1.4GHz en 4 kernen op 1.8GHz. Het verschil is dus niet heel groot.

Qua display zou HTC gekozen hebben voor een 5 inch model met Full HD resolutie. De 13 megapixel camera aan de achterkant kan ook gebruikt worden om video’s op te nemen in 4K. Aan de voorkant krijg je 5 megapixel voor selfies. Je krijgt 32GB aan opslagruimte met de mogelijkheid een microSD kaartje te plaatsen. Het toestel zou native Android 6.0 Marshmallow draaien.

Beschikbaarheid

De HTC One A9 zou (als alles klopt) €599,99 gaan kosten. Dinsdagavond brengen we je de exacte details.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.