Logo GadgetGear.nl
HTC Vive Flow
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Dit is de vederlichte HTC Vive Flow

Met 189 gram is de HTC Vive Flow misschien wel de lichtste VR bril die je kunt kopen. Daarnaast wordt deze VR bril één van de goedkoopste opties die HTC voor je heeft.

HTC Vive Flow

Met een prijskaartje van €569 komt de HTC Vive Flow een stuk onder de prijs van de reguliere HTC VR brillen te liggen. Daarvoor moet je wel de controller inleveren en ook zal je beperkt zijn tot Android smartphones en een bluetooth connectie. Bovendien kan niet iedere Android met de bril overweg. Je moet dus echt de compatibiliteit checken voor je deze aankoopt.

Met 3.200 pixels en een displaysnelheid van 75Hz is de bril niet gebouwd voor high-end gaming. Het optiek zorgt voor een blikveld van 100 graden. In plaats daarvan moet de HTC Vive Flow zich richten op meditatie en andere toepassingen. De bril heeft 4GB werkgeheugen en 64GB opslag. In tegenstelling tot de Oculus Go, hoef je voor deze eenvoudige VR bril geen gegevens met Facebook te delen.

Wil je de HTC Vive Flow kopen, moet je nog even tot november wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.