Micro Drone 3.0 laat je filmen in 720p HD

Op IndieGoGo kwam ik vandaag de Micro Drone 3.0 tegen. Een zeer goedkope drone die een samensmelting tussen de Parrot Rolling Spider en de Parrot AR.Drone 2.0 lijkt te zijn.

Net als de Rolling Spider is de Micro Drone 3.0 erg klein, maar net als de AR.Drone 2.0 beschikt deze drone wel over een 720p@30fps HD camera die realtime filmbeelden naar jouw smartphone kan streamen. De beelden worden gestabiliseerd door een kleine gimbal. Met de bijgeleverde headset beleef je het vliegen in first person view.

De Micro Drone 3.0 bevat auo-leveling technologie voor een stabiele vlucht en kan een snelheid halen van zo’n 72 kilometer per uur met een maximale vlieghoogte van 90 meter. Door met de smartphone te schudden kan de Micro Drone 3.0 zelfs ondersteboven vliegen om zo de camera boven de propellers te plaatsen. De camera is in verschillende richtingen op de Micro Drone 3.0 te klikken, maar ook weg te laten om de vliegtijd te verlengen.

Net als de Rolling Spider ligt de maximale vliegtijd op 8 minuten, maar de 450mHz accu zal wel gemakkelijker te vervangen zijn.

Tijdens de campage beloven de ontwerpers met een lijn accessoires te komen. Bovendien komen er 3D modellen zodat je zelf accessoires kunt bijprinten.

Micro-Drone-3.0

Beschikbaarheid

De Micro Drone 3.0 staat nu op IndieGoGo voor $150. Voor $50 extra ontvang je de elektronische mini gimbal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.