Review: Babyliss for Men - Styling Set Multi 8-in-1 (E824E)

Enkele weken geleden kondigde Babyliss for men een aantal nieuwe styling sets aan. De 8-in-1 variant (de E824E) is de middenmotor uit de set en zit vandaag in de review.

Unboxing

De set van Babyliss for men zit in een nette doos. Zoals je begrijpt gaat het bij deze sets om de accessoires en dat lijkt prima in orde. Babyliss heeft ook aan een standaard gedacht waar zelfs ruimte is voor een tube smeermiddel en… de mogelijkheid om de trimmer staand op te laden.

Babyliss-E824E-Unboxing

De hele set bestaat uit de trimmer en vier koppen. Twee daarvan zijn trimmers met een verschillende breedte en je krijgt ook een trimmer voor neus/oorharen en een foliescheerapparaat voor een gladdere afwerking. Daarnaast krijg je ook vier verschillende kammen om op de trimmers te klikken. Één van deze kammen is in hoogte verstelbaar.

Uiterlijk

Qua design lijkt Babyliss voornamelijk naar ergonomie en gemak te hebben gekeken. De trimmer ligt lekker in de hand, maar zit er niet bijzonder high-tech uit.

Babyliss-E824E-Trimmer-Zijkant

Oor/neusharentrimmer

De meest opvallende accessoire is de oor/neusharentrimmer. Dit is in tegenstelling tot wat we bij veel andere merken zagen, een ronde trimmer en dat is slim. Deze gaat gemakkelijker in de openingen van de neus en oren. Daarnaast maakt hij niet al te veel lawaai en dat is wel zo lekker.

Babyliss-E824E-Trimmer

Trimmers

De twee trimmers gebruik je natuurlijk voor het grove en fijne trimwerk. Als ik de vergelijking trek met de Remington Pioneer, die we al eerder in de test hadden, zijn de bijgeleverde kammetjes wel wat slank. Hierdoor moet je wat meter opletten dat je de trimmer goed de vorm van de schedel laat volgen. Doe je dit niet, kan het resultaat niet altijd even mooi gelijk zijn. De verschillen zijn klein, maar een kam die dikker is, laat minder ruimte voor foutjes.

Babyliss-E824E-Standaard

Scheerblad

Qua scheerkop presteert de Babyliss 8-in-1 wel weer stukken beter dan de Remington. Dit komt ook voornamelijk omdat het folieblad breder is waardoor je iets sneller te werk kunt gaan. Het blijft geen vervanging van een echt scheerapparaat.

Schoonmaken

De koppen zijn goed onder de kraan af te spoelen en met de hoeveelheid olie die in de tube zit, kun je waarschijnlijk door tot de Babyliss echt versleten is. Hier valt dus niets op aan te merken.

Conclusie

Ik heb me nu twee weken mogen verzorgen met deze set en ben behoorlijk tevreden over het resultaat. De kammetjes voor de trimmers mogen dan niet het meest geniale ontwerp zijn dat ik voorbij heb zien komen, maar ze doen wel hun werk en dat is belangrijk. Dat de trimmer wordt geladen wanneer je deze in het standaard zet is een mooie bijkomstigheid.

Beschikbaarheid

De set ligt nu in de winkel voor €49,99.

Babyliss-E824E-Packshot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 4 sterren.

THE GOOD

  • Lader in de standaard
  • Veel accessoires
  • Zeer goede kop voor oor/neusharen

THE BAD

  • De kammetjes kunnen beter
Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram