GadgetGear.nl

Remington introduceert een onverwoestbare trimmer

Met een nieuwe trimmer probeert Remington om meer op te vallen in het schap. De kleine onverwoestbare trimmer wordt onder anderen in een soort gereedschapskist verpakt.

De trimmer bevat een kop met precisiemesjes uit Japan. Om deze mesjes te beschermen, worden deze uitgeworpen als je de trimmer laat vallen. Het omhulsel is van het sterke polycarbonaat gemaakt en een dubbele lithium ion accu zorgt voor 120 minuten gebruiksduur. Het geheel is bovendien afwasbaar.

Beschikbaarheid

De Remington Indestructible is nu verkrijgbaar voor €89,99.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten