GadgetGear.nl

Wilkinson Sword introduceert de Hydro 5 Groomer

Met de Hydro 5 Groomer komt Wilkonson Sword met haar eerste 4-in-1 scheerapparaat. Uiteraard met een scheerkop op basis van mesjes, maar met aan de andere kant gewoon een strakke trimmer.

Inmiddels duurt een gemiddelde scheerbeurt van een man 9 minuten. We scheren dan ook niet langer alleen de kin. Dit nieuwe scheermes van Wilkinson Sword is dan ook zo ontwikkeld dat deze ook gebruikt kan worden om het klokkenspel te snoeien. Van de onderkin tot ver onder de kin so to speak. De trimmer heeft een verstelbare scheerkam. Hierdoor is de haarlengte bij het trimmen op de millimeter instelbaar.

Beschikbaarheid

De nieuwe Wilkonson Sword Hydro 5 Groomer gaat €14,99 kosten.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten