GadgetGear.nl

Studenten Ontwikkelen Muurprinter

Je kunt ze witten, je kunt ze behangen, je kunt ze bestickeren en nu zelfs beprinten. We hebben het inderdaad over muren. Vijf studenten van de Universiteit Twente hebben een speciale printer ontwikkeld die direct op muren kan printen.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Het gaat om een geavanceerde laserprinter die patronen letterlijk in de muur brandt. Dit kan de printer vanaf twee meter afstand en daarmee lijkt het erop dat de studenten een printer hebben ontwikkeld die breed ingezet kan worden. Denk naast muren bijvoorbeeld ook aan de belettering van gebouwen of zelfs markeringen op wegen. Nouja, als ze ooit een kleurenprinter kunnen ontwikkelen dan. Voor nu lijkt het even bij zwart-wit te blijven.

1 reactie

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten