Studenten Ontwikkelen Muurprinter

Je kunt ze witten, je kunt ze behangen, je kunt ze bestickeren en nu zelfs beprinten. We hebben het inderdaad over muren. Vijf studenten van de Universiteit Twente hebben een speciale printer ontwikkeld die direct op muren kan printen.

Het gaat om een geavanceerde laserprinter die patronen letterlijk in de muur brandt. Dit kan de printer vanaf twee meter afstand en daarmee lijkt het erop dat de studenten een printer hebben ontwikkeld die breed ingezet kan worden. Denk naast muren bijvoorbeeld ook aan de belettering van gebouwen of zelfs markeringen op wegen. Nouja, als ze ooit een kleurenprinter kunnen ontwikkelen dan. Voor nu lijkt het even bij zwart-wit te blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram