Logo GadgetGear.nl
HP Neverstop
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

HP introduceert Neverstop laserprinter voor thuiswerkers

Lekker thuis aan het werk? Grote kans dat je hebt ontdekt dat je ineens weer thuis printjes moet maken. Met de HP Neverstop Laser verwacht het printermerk de oplossing in handen te hebben.

De HP Neverstop is ontwikkeld op een enkele tonercartridge, 5.000 prints mee te gaan. HP claimt ook dat de eigen toner de goedkoopste oplossing zijn voor de printer. Zo zou je er 2,5 keer meer prints uit halen dan bij alternatieve merken. Maar dat is natuurlijk wel heel speculatief.

HP Neverstop

HP denkt ook aan het milieu. De HP Neverstop is geproduceerd met 25% gerecyclede kunststoffen. De tonercartridges zijn zelfs voor 75% gemaakt van gerecyclede materialen. Met het ontwerp van de printer behaalde HP zowel een iF als Spark award.

HP Neverstop kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Eén reactie

  1. Dit is inderdaad goed nieuws voor thuiswerkers. Nooit verwacht dat een printer kon worden geproduceerd uit gerecyclede kunststoffen. Niet alleen een belangrijke tool voor thuiswerkers, maar ook milieuvriendelijk. Prima dat je lezers op de hoogte houdt van zulke ontwikkelingen. Ga zo door!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.