Mio’ Spirit 575 LIVE TMC Wint Kassa Labtest

Mio heeft met de Spirit 575 LIVE TMC Limited Edition de labtest van Kassa gewonnen. Hoewel we sinds de uitzending van Kassa over PayPal zwaar twijfelen over het technisch inzicht van de redactie van Kassa, is het wel een bevestiging voor onze review. Hoewel wij de TV editie van de 575 onder handen namen kwamen we toen al tot de conclusie dat het prijstechnisch een prima keuze is.

Kassa testte de navigatiesystemen op twee elementen; het gebruiksgemak en de routes (mede op basis van verkeersinformatie). De 575 zal in een groep van 6 navigatiesystemen van rond de €175. Kassa roemde met name de implementatie van IQ routes (onder licentie van Tom Tom) en de gratis verkeersinformatie via Live TMC (in samenwerking met de VID).

Eén reactie

 1. Er staat helaas een verkeerde foto bij dit artikel. De foto toont een Mio uit de TV reeks de Spirit V575.
  De Spirit 575 ziet er toch wel iets anders uit.

  Overigens is de 575 al weer wat ouder eigenlijk, Mio gaat zeer binnenkort de volgende toestellen presenteren:
  Spirit 485 Full Europa – Live TMC
  Spirit 680 – Full Europa, 5″
  Spirit 686 – Full Europa, 5″, Live, 2 year mapupdate
  Spirit 687, Full Europa, 5″, Live, Bluetooth, Spraaksturing

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.